Foto’s vol liefde, warmte en puurheid.

Ik geef jullie meer dan een shoot; ik geef een moment van nu en een herinnering voor later. 

Ik leg júllie verhaal vast door jullie lekker jezelf te laten zijn, zodat ik de pure en liefdevolle momenten vang die zo waardevol zijn.

Geen standaardposes, maar een spontane shoot.

Dit kan je van mij verwachten

Download de brochure >

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Jullie trouwdag wordt ongetwijfeld één van de mooiste dagen uit jullie leven en hoe mooi is het om dit vast te leggen?! Zo kunnen jullie altijd met liefde terugkijken naar dit prachtige moment.

Van de ringen, de bloemstukken, de jurk en de sfeer tot aan het ja-woord en de ontlading van liefde om jullie heen en voor elkaar… deze intieme en pure momenten breng ik allemaal in beeld. Want het totaalplaatje maakt jullie dag en de herinnering compleet. En geen zorgen, je zult niets van mijn aanwezigheid merken; zo kunnen jullie en de genodigden écht genieten van deze speciale dag!

In de brochure vind je meer informatie over de prijzen en  mogelijkheden. Deze starten vanaf 1350,- voor 6 uur.
Trouw jij voor minder dan 6 uur? Ik maak graag een offerte op maat!

The one where they get married

Elke dag is een goed moment om de liefde te vieren. Maar hoe speciaal is het om jullie liefde vast te leggen met een koppel fotoshoot?! En met jullie liefde bedoel ik ook echt júllie liefde. Samen met jullie zoek ik de spontane momenten op waarin jullie helemaal jezelf zijn.

Verwacht geen standaardposes, zoals hand in hand naast elkaar. We maken er een echte loveshoot van, waarbij de liefde er vanaf spat! Met vragen en opdrachten leer ik jullie beter kennen en ontstaan de spontane momenten. De koppel fotoshoot is een beweeglijke shoot, waardoor de shoot altijd anders is dan anders.

BOEK NU

Bekijk wat inbegrepen is >

Download de brochure >

Boek nu

De shoot prijs is €239,- inclusief;

- 1 uur fotografie
- Styling advies & ruimte voor outfit wissel
- Persoonlijke online galerij 
-10 bewerkte foto’s in hoge resolutie zelf uit te kiezen

Niet inbegrepen; Reiskost van €0,35/km vanuit Kalmthout
Mogelijkheid om extra foto's aan te kopen.

The lovers

Bekijk wat inbegrepen is >

Zwanger mogen zijn is zoiets moois! Je straalt, loopt over van liefde, je lichaam verandert… en in al die verandering is het mooi om een aandenken te hebben aan deze tijd. Met een zwangerschapsshoot leg ik jouw zwangerschap zó vast dat je precies het moment en gevoel kunt blijven herbeleven!

Mijn foto’s stralen warmte en liefde uit doordat ik jou jezelf laat zijn. Tijdens de shoot zal ik je weinig vragen om te poseren, maar draait het om natuurlijke bewegingen. In de beweging zorg ik er dan voor dat jouw zwangerschap mooi in beeld wordt gebracht.

Voor een zwangerschap fotoshoot mag je natuurlijk je partner meenemen én kun je gebruikmaken van mijn client closet: een selectie aan zwangerschapsjurken om uit te kiezen.

Download de brochure >

De shoot prijs is €239,- inclusief;

- 1 uur fotografie
- Styling advies & gebruik van client closet
- Persoonlijke online galerij 
-10 bewerkte foto’s in hoge resolutie zelf uit te kiezen

Niet inbegrepen; Reiskost van €0,35/km vanuit Kalmthout
Mogelijkheid om extra foto's aan te kopen.

The one with the pregnancy

Lenka B.

"Een super leuke ervaring! Mijn vriend en ik hebben een Heide mini-sessie geboekt bij Kelsey. Voor ons de aller eerste keer voor een lens. Vanaf de eerste minuut waren wij meteen op ons gemak!
Kelsey is een super leuke, spontane meid die enorm gedreven is in wat ze doet. En daar heb je resultaat van. Onze foto’s krijgen een unieke plaats in ons huis. Bedankt om ons, zoals we zijn, op beeld te brengen."

"Vanaf de eerste minuut waren wij meteen op ons gemak!"

Reviews

Annelies s.

“Mijn vriend & ik hebben een heel fijne tijd gehad bij Kelsey. Met Kelsey shooten voelt zo enorm comfortabel en natuurlijk, wij hadden absoluut niet het gevoel dat er heel de tijd een lens op ons stond gericht en dat vind ik echt enorm belangrijk.
Kelsey zorgt er ook voor dat je enorm spontaan op foto's gaat staan, wij deden een koppelshoot & zij gaf echt leuke kleine "opdrachtjes" waardoor het op de foto's achteraf echt mega spontaan overkomt! Kelsey is dus voor meer dan 200% aan te raden, echt, you won't regret it! Nogmaals dankje Kelsey voor de enorm fijne ervaring!”

"Met Kelsey shooten voelt zo enorm comfortabel en natuurlijk"

khaila s.

"Kelsey is zeer professioneel en stelt je direct gerust. Ze maakt de fotoshoot leuk en luchtig waardoor je helemaal jezelf kan zijn. De foto’s waren prachtig en het was voor mij een onvergetelijke ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar en een echte aanrader!"

"De foto’s waren prachtig en het was voor mij een onvergetelijke ervaring."

Bedankt voor je berichtje! Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Let's do this!