Veelgestelde vragen

Je hoeft geen ervaring te hebben met fotoshoots of poseren. Tijdens de shoot zal ik zelden vragen om te poseren, integendeel, ik geef opdrachtjes zodat alles heel spontaan wordt. Zo zal je niet het gevoel krijgen dat er een camera op jou gericht is.

De locatie van de shoot kan gekozen worden door jou. Misschien heb jij een leuke plek waar veel herinneringen aan vastliggen of heb jij een mooi veldje in de buurt of zelfs bij jou thuis. Weet jij zelf geen locatie? Dan kan ik hiermee helpen. Na heel wat ervaring en locatie spotten heb ik een hele lijst met leuke plekjes in Vlaanderen waar we heen kunnen gaan.

Dit hangt af van de soort shoot dat je boekt. Bij een normale shoot, ontvang je binnen de 2 weken jouw online galerij. Bij een huwelijk is dit tot 6 weken.

Dit hangt af van de soort shoot. Bij een gewone lifestyle shoot ontvang jij een online galerij met 60 foto's en hangt het van pakket af hoeveel jij er uit kan kiezen. Bij huwelijken varieert dit van welk pakket er wordt genomen.

Helaas kan je de onbewerkte foto's in geen geval krijgen.

Een week van tevoren neem ik contact met jullie op met onder andere de weersvoorspelling. Wanneer er regen is voorspeld, verplaatsen we de shoot naar een ander moment op die dag en/of naar een andere datum. We kunnen natuurlijk ook in de regen shooten of in plaats van buiten shooten een mooie binnenlocatie op zoeken of bij jullie thuis de foto’s maken.

De beste tijd voor een shoot is in de ochtend, namiddag of aan het begin van de avond. Op deze momenten is de zon minder fel. Voor een natuurlijke gloed over jouw foto’s kun je ook een shoot boeken tijdens golden hour (het tijdstip verschilt per seizoen).

Ja zeker! Ik kom zelf ook uit deze community en merk dat er niet overal safe spaces zijn en hier te weinig aandacht aan wordt gegeven. Hierdoor wil ik dit extra benadrukken dat bij mij iedereen welkom en veilig is.

De foto’s worden geleverd zonder watermerk afhankelijk hoeveel u er heeft gekozen en op hoge resolutie. Ze mogen gebruikt worden op sociale media, maar enkel mits vermelding van de fotograaf @bloomingtales.be. Bij niet naleven hiervan worden de auteursrechten van de fotograaf geschonden. De foto's worden geleverd in jpg formaat, en mogen niet verder bewerkt worden met filters of andere. 

De galerij zal voor een lifestyle shoot maximum 4 maanden beschikbaar zijn en kan nadien door de fotograaf naar goeddunken verwijderd worden. Voor een huwelijk is dit 1 jaar. Dit kan verlengd worden voor €149,- per jaar.

Een fotosessie wordt betaald in 2 delen met een voorschot van €75 en het resterende bedrag. Een huwelijk wordt vastgelegd met een voorschot van €250, het voorschot kan in geen geval teruggevraagd worden. De datum is pas definitief gereserveerd na betaling of voorschot. Bij annulatie van de sessie wordt het voorschot in rekening genomen. Een sessie annuleren kan tot 72 uur op voorhand. In geval van laattijdige annulatie wordt bovenop het voorschot een extra kost aangerekend omdat de vrijgehouden plaats niet meer ingevuld kan worden. Deze kost betreft 35% van de prijs bij een standaard reportage en 50% van het de prijs indien het een huwelijkssessie betreft. Uitgezonderd zijn de gevallen van overmacht zoals ziekte.

Cadeaubonnen zijn altijd een super goed idee en kunnen bij mij besteld worden. Bepaal zelf het bedrag dat jij cadeau wil geven. De bonnen zijn 1 jaar na aankoop geldig. Indien de prijzen verhogen zal het verschil bijbetaald moeten worden.

neem contact op

Geen antwoord gevonden op je vraag?