Aanbod

shoots & prijzen

Ben jij er klaar voor om jullie verhaal te delen met mij en samen opzoek te gaan naar jullie ultieme ervaring in binnen of buitenland?
Ik sta open voor alle mogelijkheden, dus vertel mij jullie zotste ideeën en let's make them happen.

Capturing
the essence of love's Journey

01
Intimate love story

~ Kennismakingsgesprek

~ Fotografie op de dag van jullie elopement

~ Alle afbeeldingen in hoge resolutie

~ Mini album

Wat is inclusief?

De hedendaagse invulling van een elopement draait om intiem trouwen, met een klein gezelschap of zelfs alleen met z'n tweeën, zonder al te veel drukte. Dit kan variëren van een eenvoudige ceremonie in het plaatselijke stadhuis tot een romantisch huwelijk in het buitenland. Bij een elopement zijn de mogelijkheden eindeloos.

Prijs op aanvraag

Elopements

* Prijs wordt op maat gemaakt en is afhankelijk van de locatie

02
A    true love story

* Deze prijs is een vanaf prijs. Neem gerust contact op of download de brochure voor gedetailleerde prijsinformatie!

Gefeliciteerd met jullie verloving! Jullie trouwdag wordt een belangrijk hoofdstuk in jullie liefdesverhaal en wat is er beter dan het vastleggen van deze zalige gebeurtenis? Herinneringen zijn waardevol. Ik sta klaar om elk moment, van jullie klaarmaken tot aan het feest, vast te leggen.

Ik wil jullie verhaal vertellen; de details van de bloemstukken, de oprechte blikken en de liefdevolle sfeer. Vertrouw op mij om deze kostbare momenten vast te leggen terwijl jullie volledig in het nu zijn, zonder enige verstoring. Jullie verdienen een zorgeloze dag en ik zorg ervoor dat jullie alle emoties opnieuw kunnen herbeleven.

In de brochure vinden jullie meer informatie over mijn prijzen en werkwijze. Laten we samen van jullie dag een onvergetelijk aandenken maken, waarvan de herinneringen voor altijd zullen blijven stralen.

VANAF 1.550,- VOOR 6 UUR*

Weddings

03
Capturing the moment

~ 1 uur fotografie op locatie

~ 15 hoge resolutie beelden (zelf uit te kiezen)

~ Styling advies & moodboard

~ Mogelijkheid tot aankoop extra beelden

~ Webshop om fotoproducten te bestellen

Wat is inclusief?

Ik ga verder dan de standaardposes en zoek naar authentieke momenten waarin jullie liefde tot leven komt. Geen twee shoots zijn hetzelfde, omdat ik geloof in het vangen van unieke emoties en connecties tussen koppels.

vanaf 285,-

Lifestyleshoot

Lola & kiki

Deze shoot was zo leuk om te doen bij jou, was zo vertrouwd en we konden echt onszelf zijn. Je bent echt zoooo goed, we're so happy! You're awesome.

"We konden echt onszelf zijn"

Mathilde & Sebas

Niet gewend om gefotografeerd te worden? Geen paniek! Kelsey stelt jou en je partner op je gemak en haar enthousiasme is aanstekelijk. Zo loop je allemaal met een fijn en gezellig gevoel weg van de shoot! We waren ook heel blij met het resultaat; ze heeft mooie spontane beelden weten te vangen van ons. Aanrader!

"Haar enthousiasme is aanstekelijk"

Melissa & Sander

Wauw !! Wat een prachtige foto's maakte Kelsey. Ze legde mijn zwangerschap vast op beeld. Kelsey heeft een mooie stijl van fotografie.
Ze stelt je volledig op je gemak waardoor de foto's heel spontaan ontstaan. Kelsey staat open om alles te proberen om zo de beste foto's te verkrijgen.

"Ze stelt je volledig op je gemak waardoor de foto's heel spontaan ontstaan"

Je aantal downloads is afhankelijk van het door jou gekozen pakket. Er is steeds de mogelijkheid om foto's bij te bestellen.

05. Aankoop extra foto's

Na 2-4 weken krijgen jullie je foto's via een online galerij en kan je een momentje creëren om samen terug te blikken naar de shoot.

04. Editing & oplevering

Let’s create some magic!
Ik weet hoe spannend het kan zijn om voor de camera te staan, maar ik begeleid jullie de hele shoot door. It's going to be epic!

03. Dag van de shoot

Na je boeking en betaling is de shoot vastgezet. Heb je een specifiek idee in gedachten? Dan kunnen we samen een moodboard maken via Pinterest.

02. De voorbereiding

Op deze pagina ontdek je de soorten shoots die ik aanbied. Wil je een shoot boeken? Neem dan contact met me op via het contactformulier of plan je shoot direct in en geef zoveel mogelijk info door.

01. Aanvraag shoot

Mijn werkwijze

Wat je kan verwachten bij een lifestyleshoot

FAQ

neem contact op >

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Fantastisch! Je kan een aanvraag indienen onderaan deze pagina. Vermeld zoveel mogelijk info zoals de soort shoot die je wilt boeken, of je al enkele data in gedachten had, wie er naar de shoot komt, etc. Tot snel!

5. Ik ben klaar om te boeken. Wat nu?

Zeker en vast. Ik beschik over enkele mooie jurken die je kan lenen tijdens de zwangerschapshoot. Benieuwd wat ik allemaal hangen heb in mijn client closet? Neem contact met me op en ik stuur je graag meer info toe.

4. Kan ik gebruik maken van een client closet?

Na het boeken van een lifestyle shoot stuur ik je een factuur op met de volledige shootprijs. Wanneer dit betaald is, staat je shoot vast in mijn agenda. Bij een huwelijk staat het vast na het betalen van een voorschot. 1 maand voor het huwelijk ontvang je een factuur met het resterende bedrag.

3. Hoe verloopt de betaling?

Voor gewone shoots raad ik je aan om minstens 2 à 3 maanden op voorhand te boeken om gegarandeerd een plekje te hebben. Voor huwelijken ben je er best zo snel mogelijk bij, hiervoor heb ik beperktere plekjes in mijn agenda!

2. Wanneer kan ik het beste boeken?

In principe gaat de shoot gewoon door bij bewolkt weer. Bewolking is eigenlijk meer gewenst dan shooten in sterk zonlicht. Voorspellen ze regen? Dan bespreken we samen een nieuwe datum voor jouw shoot of andere opties.

1. Wat bij slecht weer op de dag van de shoot?

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Yes, super leuk dat je een shoot wil boeken! Stuur me al jouw ideëen door via onderstaand contactformulier en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug.

Boek jouw shoot