lees verder >

Grenzen kan je ook letterlijk nemen want ik wil het liefst mijn liefde voor reizen en fotograferen combineren. Stel je eens voor, een huwelijk of koppelshoot tussen de hoge gebouwen of op een prachtig verlaten strand met zonsopgang. Klinkt cool toch?

Hi, ik ben Kelsey.
Huwelijksfotograaf, reiziger & creatieveling die graag grenzen opzoekt.

Over 

Eerst deed ik toerisme, daarna criminologie - serieus, dat was interessant, maar ik miste iets. Uiteindelijk dacht ik, waarom niet douane of politie? Maar guess what, mijn liefde voor fotografie knalde er in. Toen kwam het keerpunt. Ik kocht eindelijk mijn eerste camera en dook in de fotografie.

Naast mijn studie fotografie begon ik met het fotograferen van koppels. Al snel ondervond ik dat ik koppels wilde vastleggen. In september 2020 besloot ik te stoppen met studeren en ging ik verder met mijn eigen bedrijf aan de slag. Uiteindelijk leer je het meeste door het te doen. Nu maak ik van mijn liefde voor fotografie mijn ultieme avontuur!

Hoi, ik ben Kelsey, de quirky en avontuurlijke lifestyle- en huwelijksfotografe die jouw verhaal graag vastlegt op een manier die alles behalve standaard is. Geen ongemakkelijke poses, maar echte, rauwe emoties. Ik hou van de liefde en geloof dat passie tussen twee zielsverwanten het vetste is wat er is. 

Mijn ultieme droom? Een zotte, intieme trouw in de Verenigde Staten, middenin de natuur. Denk aan bergen, bossen, de hele mikmak. Gewoon puur avontuur en epic foto's. Dat is waar ik voor leef. Ik heb deze droom altijd gehad, maar het heeft even geduurd voordat ik de ballen had om ervoor te gaan. 

Nu maak ik van mijn liefde voor fotografie mijn ultieme avontuur!

H

Ontdek mijn aanbod

Tijdens de shoot begeleid ik jullie zodat we samen de beelden creëren die wij voor ogen hebben. Ik denk graag met jou mee om samen jouw visie waar te maken met een touch van Blooming Tales Photography.

Een fotosessie draait om puur plezier, met als resultaat die epische foto's waarvan je dacht dat ze alleen op Pinterest bestonden. Laten we samen die mooie momenten vastleggen!

Mijn missie? Jullie onvoorwaardelijke liefde voor elkaar vastleggen zodat jullie het voor eeuwig kunnen koesteren.

Dat iedereen mooi op beeld staat. Ongeacht professioneel model of nog nooit voor de lens te hebben gestaan.

Ik geloof in ...

Inclusiviteit, iedereen mag zichzelf zijn.

Ik sta voor ...

Mijn waarden

Ik ben 5x per week in de gym te vinden

Ik ben een echte oester liefhebber

Ik heb toerisme gestudeerd

let's travel>

Fun facts

Dit wil je weten over mij

Australië

NamibiË

Toscane

Yosemite

IJSLAND

Ondertussen heb ik al een aantal landen mogen afstrepen van mijn bucketlist. Van dansen op de stranden van Ibiza tot de hoge straten in New York; mijn camera heeft het allemaal vastgelegd. Maar dit avontuur stopt natuurlijk niet!
In welk volgend avontuur mag ik jullie volgen?

travel bucketlist

Mexico

I

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Of het gaat om koppels, zwangerschappen of huwelijken in het binnen of buitenland, ik help jullie graag verder!

Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen.