En deze droom had ik al een lange tijd, maar het heeft even geduurd voordat ik er écht voor ging. Ik ben namelijk begonnen met toerisme en erna ben ik Criminologie gaan studeren. Hoewel ik dit enorm interessant vond, voelde ik dat er iets ontbrak en besloot ik ermee te stoppen. Maar wat wilde ik dan wel? Bij de douane of politie, maar ook mijn liefde voor fotografie kwam weer naar boven… lekker divers interessegebied, hè?! Ik besloot voor dat laatste te gaan, kocht (eindelijk) mijn eerste camera en ging fotografie studeren. Naast mijn studie ging ik ook anderen fotograferen en ontwikkelde ik mijn stijl van warmte, liefde en puurheid. In september 2020 besloot ik naast mijn studie als zelfstandige te gaan werken. En nu maak ik van mijn liefde voor fotografie mijn werk!


Mijn naam is Kelsey, ik ben lifestyle- en huwelijksfotografe en fotografeer koppels, zwangerschappen en bruiloften. Met mijn foto’s leg ik jóuw verhaal vast op een manier dat bij jou past. Spontaan, intiem, warm en puur. Zonder dat het ongemakkelijk voelt.
Ik houd echt van de liefde. In mijn ogen is liefde tussen twee zielsverwanten het mooiste wat er is. En daarom ben ik ook zo fan van bruiloften! Mijn ultieme droom is om ooit een intieme bruiloft te mogen fotograferen in de Verenigde Staten, middenin de natuur. Dat lijkt mij zo mooi.

Over Kelsey

ONTDEK HET AANBOD

Mijn shoots draaien om spontaniteit, zodat ik de pure en intieme momenten kan vangen die de foto’s zo speciaal maken. Want het gaat om jullie; het is jullie verhaal. Dus geen standaardposes dat jullie hand in hand staan, maar spontaan. Soms geef ik kleine opdrachten om jullie op weg te helpen, zodat de shoot relaxt verloopt. Totaal niet ongemakkelijk, dus! Zo kunnen jullie 100% jezelf zijn. Dus vertel… wat is jullie verhaal?

Je bent vrij om zelf een locatie te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan middenin de natuur tijdens golden hour, bij jullie thuis of een plek die voor jullie heel speciaal is. Mocht je dit lastig vinden denk ik natuurlijk graag met je mee.

Mijn werkwijze

Iedereen heeft een eigen verhaal en ik wil dit verhaal zo goed mogelijk vangen, zodat de foto’s niet zomaar foto’s zijn. Met mijn foto’s laat ik jouw verhaal zien en breng ik het gevoel over van dat moment. In de meest pure en intieme vorm. Zo kun jij voor altijd van dit waardevolle moment blijven genieten!

a) Militair
b) Politie
c)  Brandweer

6. wat was mijn droomjob als kind

Oesters

5. Als ik één iets voor altijd moest eten:

a) Rummikub
b) Mens Erger Je Niet
c) Monopoly 
d) All of the above

4. spelletje waar ik heel fanatiek bij ben:

Reizen

3. Mijn klein gelukje in het leven:

a) Intieme indoor koppel sessie
b) Zwangerschap in een bloemenveld
c)  Elopement in Antelope Canyon

2. wat wil ik ooit heel graag fotograferen:

a) Pizza eten
b) Gilmore girls kijken
c)  Wandelen

1. mijn guilty pleasure

Leer me kennen

Quiz time!