Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Get in touch

Heb je een vraag, kijk dan eerst even of je antwoord bij de FAQ staat.

Wil je graag een shoot boeken of heb je een vraag? Stuur me een berichtje en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

Suzanne

Kindest photographer you'll meet and seems very passionate about her profession. Kelsey had examples and moodboard photos to guide us with the modeling. We are looking forward to see the results. The one whe have already seen we are in love with! We adore the editing style of this photographer.

"Kindest photographer you'll meet and seems very passionate about her profession"

Nathalie & Rob

Wat een super leuke ervaring. Zowel mijn vriend als ik waren wat ongemakkelijk met voor een camera “poseren.” Kelsey stelt je volledig op je gemak en laat je op een heel natuurlijke manier plezier hebben tijdens de shoot. Een geweldige dame! Wij vonden dit een super leuke voormiddag met een top fotograaf!

"laat je op een heel natuurlijke manier plezier hebben tijdens de shoot"

Hannah & David

Kelsey heeft de foto’s van ons huwelijk verzorgd. Wij zijn beiden niet zo dol op de camera maar je merkt niet dat Kelsey er is. Ze loopt onopvallend rond en weet telkens op het juiste moment op te duiken om juist dat mooi, leuk, ontroerend of grappig moment vast te leggen. Ook bij geposeerde foto’s weet ze het juiste moment te kiezen. De foto’s worden door haar bewerkt zodat ze nog mooier en romantischer worden. Wij zijn enorm blij met het resultaat en kunnen het iedereen aanraden om met deze sympathieke professionele jongedame samen te werken!

"Ze loopt onopvallend rond en weet telkens op het juiste moment op te duiken"