Koppels

Portfolio

Door de spontane momenten te vangen, geef ik jou pure en intieme foto’s vol betekenis!

Jolien Vdb.

We kwamen bij Kelsey terecht via haar instagram pagina. Ze veroverde al snel ons hart ook al kenden we haar nog niet. Zo'n rustige en zachte vrouw.

Op de foto sessie zelf gaf ze ons enkele opdrachten die vrij te interpreteren waren. Hierdoor ontstonden er verschillende grappige beelden. Naast de leuke opdrachten laat ze ook voldoende ruimte om jezelf te zijn en tot rust te komen. Ik vergat even dat er een fotograaf op 2m afstand stond.

De nabewerking ligt volledig in lijn met wat ze je op haar sociale media kanalen laat zien. Daarnaast is het leuk dat je zelf je beelden kan kiezen.

Kortom Kelsey is een fotograaf die je moet boeken als je fan bent van rustige en eerlijke fotografie.

Reviews

"Kelsey is een fotograaf die je moet boeken als je fan bent van rustige en eerlijke fotografie."

Safae Y.

Tijdens de fotoshoot voelden wij ons meteen op ons gemak bij Kelsey en genoten enorm van deze leuke ervaring. Heel professioneel, speels en spontaan. De foto’s zelf zijn prachtig, ons geluk en blijheid spatten er duidelijk van af. Super! 

"Heel professioneel, speels en spontaan."

Niki VW.

Kelsey heeft de foto’s van ons huwelijk verzorgd. Wij zijn beiden niet zo dol op de camera maar je merkt niet dat Kelsey er is. Ze loopt onopvallend rond en weet telkens op het juiste moment op te duiken om juist dat mooi, leuk, ontroerend of grappig moment vast te leggen. Ook bij geposeerde foto’s weet ze het juiste moment te kiezen. De foto’s worden door haar bewerkt zodat ze nog mooier en romantischer worden. Wij zijn enorm blij met het resultaat en kunnen het iedereen aanraden om met deze sympathieke professionele jongedame samen te werken!

"weet telkens op het juiste moment op te duiken om juist dat mooi, leuk, ontroerend of grappig moment vast te leggen."

NEEM CONTACT OP

Iedereen heeft een eigen verhaal en ik leg graag dat van jou vast!

Let's create some magic.

Dit wil ik!

Elke dag is een goed moment om de liefde te vieren. Maar hoe speciaal is het om jullie liefde vast te leggen met een koppelshoot?! En met jullie liefde bedoel ik ook echt júllie liefde. Samen met jullie zoek ik de spontane momenten op waarin jullie helemaal jezelf zijn.


Koppels

Dit wil ik!

Zwanger mogen zijn is zoiets moois! Je straalt, loopt over van liefde, je lichaam verandert… en in al die verandering is het mooi om een aandenken te hebben aan deze tijd. Met een zwangerschapsshoot leg ik jouw zwangerschap zó vast dat je precies het moment en gevoel kunt blijven herbeleven! 

Zwangerschap

Dit wil ik!

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Jullie bruiloft wordt ongetwijfeld één van de mooiste dagen van jullie leven en hoe mooi is het om dit vast te leggen?! Zo kunnen jullie altijd met liefde terugkijken naar dit prachtige moment. 

Huwelijken