Favorieten

Portfolio

Bekijk galerij >

Elopements

Bekijk galerij >

Bekijk galerij >

Loveshoot

Benieuwd naar mijn eerdere werk? Klik op een afbeelding hieronder om de galerij te bekijken!

Photography for the lovers

Lifestyle

Weddings

Kyana & Lieselotte

Ondanks zenuwen en een gebrek aan ervaring slaagde Kelsey erin om ons volledig op ons gemak te stellen. De dag voelde aan als een hele fijne date die werd vastgelegd. De foto's zijn een prachtig eindresultaat!

"voelde aan als een hele fijne date die werd vastgelegd"

Melissa & Sander

Wauw!! Wat een prachtige foto's maakte Kelsey. Ze legde mijn zwangerschap vast op beeld. Kelsey heeft een mooie stijl van fotografie. Ze stelt je volledig op je gemak waardoor de foto's heel spontaan ontstaan. Kelsey staat open om alles te proberen om zo de beste foto's te verkrijgen. Eentje om zeker niet te vergeten!! Merci Kelsey!!

"Eentje om zeker niet te vergeten"

Chrissy & Tom

Liefste liefste Kelsey, wauw!!! Wij zijn zo een enorme fan van de preview, ik denk dat wij ondertussen al 100 keer naar de foto's hebben gekeken. Bedankt om onze dag zo mooi vast te leggen, het was echt fantastisch om jou erbij te hebben. Niet enkel de foto's zijn prachtig, maar ook jij als persoon! Een topfotograaf, tijdsbewaker, stress manager, een warm persoon,... je bent het allemaal!

"Het was echt fantastisch om jou erbij te hebben"

Mooie verhalen die ik heb mogen vastleggen

 Mag ik ook jullie verhaal vertellen?

- Jade & Lars

Jade en Lars kozen voor een intiem huwelijk met z'n tweeën in de adembenemende Dolomieten. Omdat we in Italië waren, besloten we de dag ervoor een romantische pre-wedding shoot in Venetië te doen.

Jade & Lars

Ook jouw liefdesavontuur laten vastleggen?

- Zoë & Dimi

De shoot ging door op een prachtige zomeravond. De liefde tussen hen 2 was zo mooi om te zien. Met samen de juiste visie neer te leggen hebben we er iets super episch van gemaakt.

Zoë & Dimi

Ook jouw liefdesavontuur laten vastleggen?

- Fabi & Tildi

Fabi & Tildi wonen een deel van het jaar in Ibiza en ik had de eer om hen in hun paradijs vast te leggen. Tijdens zonsondergang hadden we deze prachtige klif voor onszelf.

Fabi & Tildi

Mag ik ook jullie verhaal vertellen?

- Pomelien & Jitse

Pomelien en Jitse heb ik bij hun zwangerschap mogen fotograferen en al snel volgde de vraag voor hun trouwdag. Hun trouw was in 2 dagen verdeeld met heel tropische temperaturen. Eentje om nooit meer te vergeten!

Pomelien & Jitse

Ook jouw liefdesavontuur laten vastleggen?

- Lola & Kiki

Voor de shoot met Lola & Kiki gingen we voor wat minder standaard, liefde tussen 2 mensen mag gezien worden en kozen we voor een intiemere shoot. 

Lola & Kiki

Mag ik ook jullie verhaal vertellen?

- Liv & Dave

Liv en Dave besloten om te elopen in de romantische stad Parijs. Samen dwaalden we door de betoverende straten van de stad, zelfs bij een warme 34 graden, op zoek naar de mooiste plekjes voor hun bijzondere dag.

Liv & Dave

Ook jouw liefdesavontuur laten vastleggen?

- Annelies

De shoot van Annelies ging een keer door in de studio waar we heel fel met het licht hebben gespeeld. Heel intiem maar ook heel fragiel en elegant.

Annelies

Ook jouw liefdesavontuur laten vastleggen?

- Jason & Lam

Jason en Lam kwamen helemaal uit Hong Kong naar Nederland nadat ze mijn foto's uit Amsterdam hadden gezien. Ze waren op zoek naar diezelfde sfeervolle vibe, maar dan in een rustigere omgeving. Zo hebben we een prachtige ochtendshoot in het charmante Delft gedaan.

Jason & Lam

Mag ik ook jullie verhaal vertellen?

- Chrissy & Tom

Ik mocht Chrissy en Tom hun prachtige dag vastleggen in Halle waar ik de volledige creatieve vrijheid kreeg omdat ze er zelf ook zo'n fan van zijn. Zo stonden we in het midden van de dag op de markt in Halle met koffiekoeken in hun trouwkledij.

Chrissy & Tom

ontdek mijn werkwijze >

Ongedwongen, spontaan, ... dat is waar ik voor sta.

I

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Of het gaat om koppels, zwangerschappen of huwelijken in het binnen of buitenland, ik help jullie graag verder!

Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen.