Ontdek mijn aanbod

Weddings - Lovers - Pregnancies

Huwelijksfotograaf België & wereldwijd


Boek nu

Adventurous & warm photography

Jouw verhaal vertellen is wat ik het liefste doe. Niet enkel huwelijken maar ook zwangerschappen of koppelshoots. Jullie herinneringen vastleggen zodat je er elke keer naar kan terug grijpen.

Ik nam vroeger altijd van alles foto's zodat ik die herinneringen niet kon vergeten. Dit verklaart mijn liefde voor fotografie. Ik zorg er voor dat jij jouw mooiste momenten nooit hoeft te vergeten en hier altijd naar terug kan kijken.

Moments that last, even when the memories fade.

WEDDING PHOTOGRAPHY

Meer over mij >

Mijn naam is Kelsey, ik ben een lifestyle- en huwelijks fotografe. Ik fotografeer koppels, zwangerschappen en huwelijken/elopements in het binnen en buitenland. Mijn doel is om jullie liefde op een spontane en leuke manier vast te leggen en daarom kan ik als 'derde wiel' dit perfect realiseren.

Op zoek naar een professional third wheeler? I'm your girl!

Mijn aanpak

Warm

spontaan

Intiem

out of the box

inclusief

Ontdek mijn
aanbod

De Verhalen die ik vertel

Ik ben er op elk moment: van de ringen tot de bloemen, de jurk, het ja-woord en de liefde om jullie heen. Jullie kunnen ongestoord genieten, zonder mijn aanwezigheid op te merken. Zo wordt jullie speciale dag perfect vastgelegd!

Elopement biedt een intieme ontsnapping aan de drukte, waar jullie liefdesverhaal centraal staat. Of dit met jullie twee is of met een intiem groepje, binnen of buitenland. Dit is jullie moment om herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Ik ga verder dan de standaardposes en zoek naar authentieke momenten waarin jullie liefde tot leven komt. Geen twee shoots zijn hetzelfde, omdat ik geloof in het vangen van unieke emoties en connecties tussen koppels.

Lifestyle

Elopement

Weddings

Koppels - verloving - zwangerschap

Elopements/intieme huwelijken

Binnen/buitenland

Sharon & Tim

Super leuke zwangerschapsshoot gehad met Kelsey!
Ze is heel creatief, kent alle leuke plekjes en weet echt wat ze doet.
Alles was heel luchtig, met leuke gesprekken tijdens de foto’s waardoor niet enkel wij super op ons gemak waren, maar ook de foto’s heel spontaan waren. Konden geen beter eindresultaat wensen van zo een leuke herinnering! Bedankt Kelsey   

"Konden geen beter eindresultaat wensen van zo een leuke herinnering!"

Arne & Emilie

Wij hebben Kelsey geboekt voor ons trouwfeest. Een heel lief persoon, die echt luistert naar wat je graag hebt. Altijd met een lach. Tijdens de koppelshoot laat ze je meteen op je gemak voelen en geeft goede tips. Haar foto's zijn prachtig! Ze speelt met licht alsof het niks is. Ook de afwerking van het trouwalbum is heel mooi! Zeker een aanrader!

"Ze speelt met licht alsof het niks is"

Eva & Seppe

Kelsey maakt unieke beelden! Onze shoot ging door in Parijs op de prachtige locatie Montmartre! We voelden ons onmiddellijk op ons gemak en dat levert zo een mooie beelden op! Momenten om nooit te vergeten, herinneringen om te koesteren, dit mogelijk gemaakt door haar! Dank je wel Kelsey! Wij hopen nog meer met jou te werken in de toekomst!

"Momenten om nooit te vergeten, herinneringen om te koesteren"

Ontdek mijn werkwijze >

Iedereen heeft een eigen verhaal en ik wil dit verhaal zo goed mogelijk vertellen, zodat de foto’s niet zomaar foto’s zijn. Met mijn foto’s laat ik jouw verhaal zien en breng ik het gevoel over van dat moment. In de meest pure en intieme vorm. Zo kun jij voor altijd van dit waardevolle moment blijven genieten!

Laat mij jullie verhaal vertellen.

Samen met jou breng ik jouw visie tot leven in beelden dat jullie verhaal vertelt.

Ik kan niet wachten om jullie te leren kennen!